Bölümümüz İkinci Sınıf Öğrencisi Enes HACIFETTAHOĞLU'nun TÜBİTAK 2209-A Projesi Desteklenmeye Değer Bulundu

TÜBİTAK'ın 2023-2 dönemi kapsamında gerçekleştirilen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın sonuçları açıklandı.

Bölümümüz ikinci sınıf öğrencisi Enes HACIFETTAHOĞLU'nun,  Dr. Öğr. Üyesi Ebru ÜNAY'ın danışmanlığında yürüteceği "Hafif Düzey Zihin Yetersizliği Olan Bireylerin Yetişkinliğe Geçiş Süreçlerinin Ebeveyn ve Öğretmen Görüşlerine Göre İncelenmesi" adlı projesi TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı'” kapsamında desteklenmiştir.

Enes HACIFETTAHOĞLU ve danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ebru ÜNAY'ı içtenlikle tebrik eder, projenin başarılı bir şekilde tamamlanması ve bilimsel alana önemli katkılar sağlaması dileğiyle başarılarının devamını dileriz.