Özel Eğitim Bölümü

Bölümümüz ve Söğütlü Anaokulu Arasında Karşılıklı Araştırma İş Birliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Bölümümüz ve Söğütlü Anaokulu arasında öğrencilerimizin eğitimi ve gelişimi için daha da güçlü bir ortaklık oluşturmak amacıyla bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Orhan ÇAKIROĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Ebru ÜNAY ve Arş. Gör. Nihan KAHRAMAN EVRENKAYA ile Söğütlü Anaokulu'nun öğretmen ve idarecileri bir araya geldi. Gerçekleştirilen iş birliği toplantısında, gelecekte yapılması planlanan  araştırmalar ele alındı ve daha nitelikli bir öğretim için gerekli unsurların üzerinde duruldu.

Bu iş birliği, gelecekteki eğitim programlarının ve öğretim yöntemlerinin daha da gelişmesine ve öğrencilerimizin potansiyellerini tam olarak ortaya çıkarmasına yardımcı olacak. Bu tür etkileşimler, öğretmenlik mesleğiyle ilgilenen öğrencilerimizin kendi bölümlerindeki eğitimlerini daha iyi anlamalarına ve kariyer hedeflerini şekillendirmelerine yardımcı olacağını umuyoruz.

Bölümümüz adına, bu önemli toplantıya katılan herkese teşekkür ederiz. İlerleyen süreçte benzer etkinlikler ve ortak projelerle bir araya gelerek  öğrencilerimizin eğitimine ve gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat