Özel Eğitim Bölümü

33. Ulusal Özel Eğitim Kongresine Trabzon Üniversitesi Ev Sahipliği Yapacak

Trabzon Üniversitesi, bu yıl Ekim ayında gerçekleştirilecek olan 33. Ulusal Özel Eğitim Kongresi'ne yönelik hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Kongre öncesinde Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trabzon Üniversitesi'nin Özel Eğitim Bölümü temsilcileri arasında önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Gerçekleşen bu toplantıda, kongre detayları ve organizasyon planları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Trabzon Üniversitesi'nin Özel Eğitim Bölümü başkanı Dr. Öğr. Üyesi Raziye ERDEM ve bölüm öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Ebru ÜNAY ve Dr. Öğr. Üyesi Mehtap KOT katılım gösterdi. Aynı şekilde Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet BEKTAŞ ve müdür yardımcısı Fatma Zehra AYDIN da toplantıya katılarak kongre hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Bu toplantı, kongrenin düzenleme ve organizasyon sürecinde önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir. Trabzon Üniversitesi'nin Özel Eğitim Bölümü'nün bu kongreye ev sahipliği yapacak olması, hem üniversitenin özel eğitim alanındaki uzmanlığını göstermekte hem de ulusal düzeyde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını taşımaktadır. Kongrenin, özel eğitim alanında güncel yaklaşımların ve bilimsel araştırmaların paylaşılacağı bir platform olarak katılımcılara değerli bir deneyim sunması beklenmektedir.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat