Özel Eğitim Bölümü Yüksek Lisans Programı Öğrencilerinin Yüksek Lisans Tez Savunmaları

Bölümümüz Tezli Yüksek Lisans Programı öğrencilerinden Hayrunnisa DAĞDEVİREN ve Gülçin ÇOBAN'ın, Prof. Dr. Orhan ÇAKIROĞLU danışmanlığında gerçekleştirdikleri tez çalışmaları 05.01.2023  tarihinde başarılı bulunmuştur.

Hayrunnisa DAĞDEVİREN'in Tez savunması sırasında görev alan jüri üyeleri Prof. Dr. Orhan ÇAKIROĞLU, Prof. Dr. Macid Ayhan MELEKOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Pınar YAŞAR HAYAL'e ve Gülçin ÇOBAN'ın tez savunması sırasında görev alan jüri üyeleri Prof. Dr. Orhan ÇAKIROĞLU, Doç. Dr. Halime Miray SÜMER DODUR ve Dr. Öğr.Üyesi Raziye ERDEM'e değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Özel Eğitim Bilim Uzmanı olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.