2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Kulübü ve Karadeniz Özel Eğitim Meslek okulu iş birliğiyle 4 Nisan Perşembe 10.45 - 12.00 saatleri arasında Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi'ndeki Fuaye alanında Karadeniz Özel Eğitim Meslek Okulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergisine düzenlenmiştir.

Özel gereksinimli bireylerin doğru bir şekilde desteklendiklerinde neler başarabileceklerini ispatlayan bu etkinlikte bir araya gelinerek, otizm spektrum bozukluğuna bir farkındalık oluşturmak hedeflendi. Bilim Fuarı Sergisi adı altında kampüsümüzde açılan sergide doğal dengenin korunmasından duyarlı tüketime, hibrit üretimden sabun imalatına, ahşap ürünlerden geri dönüşüme kadar birçok alanda birbirinden güzel projeleri sergilendi.